pondelok 12. decembra 2011

A kezdet...

Sosem volt igazán olyan hobbim ami olyan szinten lekötöt volna,hogy úgy érezzem szerelmes vagyok,egészen addig a napig még egy fantasztikus emberke -  Sandybell meg nem mutatta nekem a scrap világát...nos szeretem a kreatív foglalkozásokat,de sosem tudtam magam igazából erről az oldalról kiélni ...de most megtörtént... szerelem első,második,és sokadik látásra is :D
Ezúton szeretném még egyszer megköszönni Sandybell-nek, amiért elvezetett erre az útra,és köszönöm Bettieenek is ,amiért megadta a lehetőséget hogy fejlődhessek ebben a izgalmas világban:)
És itt még mindig nincs vége első bejegyzésemnek,ugyanis egyúttal szeretném bemutatni Bettiee sokoldalú,mégis összehangolt készletét, ami 6 drb papírt és 62db elemet tartalmaz...A jó hír,hogy a készletet most 35 % kedvezménnyel lehet megvásárólni a Digi Boutic-ban.

Hi everybody!I have two good news.The first is that the BettieeScrap published her new, wonderfull kit from 6 paper and 62 elements.You can buy it with 35 % discount in Digi Boutic.

 BrightNekem ezt az oldalt sikerült összehoznom:
Here is my page:


És mivel én még nem vagyok olyan tapasztalt,ezért mutatom Sandybell oldalát is,szerintem csodaszép:
And here is Sandybell page:


És ez a nap a jó hírekről szól...ezért van egy "gratis" hírem:
December 23. és január 3. között 40 %  kedvezményel juthatsz Bettiee összes készletéhez....

And now here is the second good new: December 23. to January 3. you can buy  with 40% discount all Bettiee kits...


1 komentár:

  1. Elsősorban, engedd meg, hogy gratuláljak a bloghoz, CT-hez, a szépséges oldaladhoz (nekem a pakolás sosem fog menni), és másodsorban pedig így, ország-világ előtt is köszönöm, hogy itt vagy nekem, támogatsz, és mindig számíthatok rád!!! Nagyon jó érzés... :) Kívánom, hogy az idő múlásával, mindig ugyanilyen lelkes maradj... :))) Puszi

    OdpovedaťOdstrániť